Rejestracja

Please leave these two fields as-is:
UWAGA: Prosimy o rozwiązanie prostego równania matematycznego!
zamknij

Zaloguj się

Zapomniałeś hasła?

Jeżeli nie pamiętasz swojego hasła, wyślemy Ci nowe - wystarczy skorzystać ze specjalnego formularza
Przypomnij mi hasło

Zarejestruj się
Napisano: 15 maja 2012

Liczba komentarzy: 0
Nowy cykl: Jak ugryźć technikę FISH?

Jak ugryźć technikę FISH?

Planujesz rozpoczęcie badań metodą FISH i nie bardzo wiesz, jak się do tego zabrać? W krótkiej serii artykułów o technice FISH przekonamy Cię, że metoda ta nie jest wcale trudna i że dzięki naszym wskazówkom bez problemu zaprojektujesz eksperyment, przeprowadzisz hybrydyzację i będziesz się cieszyć doskonałej jakości zdjęciami. W serii tej opowiemy również o nowościach odczynnikowych, które ostatnio ukazały się na rynku i podpowiemy Wam  jakie narzędzia bioinformatyczne ułatwią Wam pracę z tą techniką. Artykuły o technice FISH ukażą się w najbliższych dniach!

Zobacz:

Technika FISH – od czego zacząć: http://dolinabiotechnologiczna.pl/nowosci/technika-fish-od-czego-zaczac/

Wygodna przeglądarka sond: http://dolinabiotechnologiczna.pl/nowosci/jak-ugryzc-technike-fish-wygodna-przegladarka-sond/

Innowacyjne sondy do FISH – znakomita rozdzielczość i niska cena: http://dolinabiotechnologiczna.pl/nowosci/dont-look-bac-surefish-innowacyjne-sondy-od-firmy-agilent-technologies/

 

Rozpoczynamy nowy cykl - Jak ugryźć technikę FISH

image_pdfimage_print
Podziel się ze znajomymi
Skocz do formularza

Komentarze 0

Nikt jeszcze nie skomentował tego wpisu, napisz coś!
  1. Dodaj komentarz
    (wymagany)
    (wymagany)
    (wymagany)

    Pola oznaczone znaczkiem W są obowiązkowe. Musisz wypełnić wszystkie pola wymagane, aby dodać komentarz.
    Twój adres email, który podasz nie zostanie opublikowany z Twoim komentarzem.

    W treści komentarza dozwolone są tagi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

do góry